Reserves Online

Notícies i esdeveniments

Davant la situació d’excepcionalitat que estem vivint, el Seminari Vic es reafirma dins el seu compromís social i ofereix el servei de menús LowCost per a totes aquelles persones més vulnerables de la ciutat i comarca col·laborant amb les administracions competents (Ajuntament de Vic i Consell Comarcal d’Osona). En aquest sentit, destacar que al llarg d’aquesta setmana s’ha servit 90 menús diaris adreçats a persones usuàries del Tupí i Càritas; que se sumen als 210 del LowCost setmanal que s’han vist incrementats des de la declaració de l’estat d’alarma. Finalment, el Seminari Vic, s’ha tirat enrere amb els menús “LowCost per a tothom”, prioritzant aquells col·lectius més vulnerables i sabent que hi ha altres establiments de la ciutat que donen resposta i lliuren a domicili. 

Davant la petició de les administracions competents en matèria de salut, el Seminari Vic posa a disposició de la mateixa totes les habitacions de curta estada (32) amb la finalitat de poder ajudar el sistema sanitari davant la situació excepcional del Coronavirus, no obstant es desconeix la data que començarien arribar els primers pacients.

Ho garantim

Una reserva segura
Les teves dades només s'utilitzen per gestionar i garantir l'allotjament.

Sense càrrecs de gestió
El pagament es fa directament a l'establiment (veure política de cancel·lació i no-show).

Millor preu garantit
No trobaràs la teva habitació més econòmica on-line.

Informació de contacte

TEL. 0034.93.886.15.55
FAX. 0034.938.891.909
Ronda Camprodon, 2
08500 Vic (Barcelona)
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Per enviar-nos un currículum feu-ho a:
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© 2013 Seminari de Vic. Tots els drets reservats.