Reserves Online

Divendres, 03 Juliol 2015 18:51

Juliol 2015: Guillem Roma en concert al Pati de l'Ós del Seminari Vic

El dimecres 8 de juliol a les 10 del vespre, el músic manlleuenc de folk-pop Guillem Roma actuarà a un dels patis interiors del Seminari Vic

El proper dimecres 8 de juliol el Pati de l’Ós del Seminari Vic acollirà, a les 10 del vespre, una actuació de Guillem Roma acompanyat de la seva habitual formació musical de pop-folk eclèctic. El concert, que és totalment gratuït, s’emmarca dins la programació de la Festa Major de Vic 2015 i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vic.

Amb aquest concert, el Seminari Vic vol començar un seguit d’actuacions musicals que tenen, principalment, dos objectius: d’una banda, apropar la música del territori a les persones i grups que s’allotgen a l’edifici (per exemple, el dia 8 de juliol al Seminari hi ha plena ocupació) i, d’aquesta manera, ajudar a la difusió i promoció de formacions i formacions locals; i, de l’altra, obrir els seus espais a la ciutat i a la comarca per oferir un seguit d’actuacions musicals de poca distància, aprofitant l’encant natural del Pati de l’Ós, un espai interior de gespa rodejat per voltes d’amable arquitectura, programant activitats culturals properes, intimistes i de kilòmetre zero, almenys un cop cada temporada d’estiu.

El concert de Guillem Roma, obert a tot el públic, comptarà amb servei de begudes i tastos servits per la cafeteria/restaurant del Seminari Vic, totalment remodelada i inaugurada a principis d’aquest any 2015. A més, per tal de facilitar l’accés i l’aparcament del públic que vulgui assistir a aquest esdeveniment, el Seminari Vic oferirà aparcament gratuït dins el mateix recinte.  

El Seminari Vic és un edifici singular, de dimensions importants i amb una trajectòria històrica i formativa que ha resultat cabdal per a la ciutat de Vic. Aquest caràcter i personalitat que li són tan pròpies, s’han aconseguit mantenir al llarg dels anys, fins i tot avui, que l’edifici ha viscut una important reforma per adaptar-se als nous temps i necessitats. L’edifici, construït al llarg dels anys 40 i inaugurat l’any 1949, és avui seu d’escoles, instituts i altres centres de formació, així com entitats i empreses, a més de posar a disposició prop de 200 places d’allotjament en règim hoteler i de llarga estada i un important servei de restauració, que converteix el Seminari Vic en un espai únic a la ciutat.


Dia i hora: dimecres, 8 de juliol a les 10 del vespre.
 

Ho garantim

Una reserva segura
Les teves dades només s'utilitzen per gestionar i garantir l'allotjament.

Sense càrrecs de gestió
El pagament es fa directament a l'establiment (veure política de cancel·lació i no-show).

Millor preu garantit
No trobaràs la teva habitació més econòmica on-line.

Informació de contacte

TEL. 0034.93.886.15.55
FAX. 0034.938.891.909
Ronda Camprodon, 2
08500 Vic (Barcelona)
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Per enviar-nos un currículum feu-ho a:
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© 2013 Seminari de Vic. Tots els drets reservats.