Reserves Online

Diumenge, 19 Juny 2016 15:02

Juny 2016: Josep Ricart exposarà la seva obra gràfica al Seminari Vic en el marc de VICCC2016

La inauguració de l'exposició, programada en el marc de Vic Capital de la Cultura Catalana 2016, serà el dimarts 21 de juny a 2/4 de 8 del vespre

Aprofitant el nou espai expositiu posat en marxa a l’edifici del Seminari Vic a principis d’aquest 2016, del 21 de juny al 28 d’agost acollirà l’obra gràfica de l’artista vigatà Josep Ricart i Rial. Aquesta proposta, que es presenta sota el títol “Dibuixar: com anar lluny entre les pedres” s’emmarca en la programació de juny de Vic Capital de la Cultura Catalana 2016 dedicada a les formes.

L’exposició mostrarà diversos dibuixos inèdits de l’artista, així com dues obres escultòriques que, en aquest cas, se situaran a l’entrada de l’edifici. Amb una personalitat generosa i transparent, Josep Ricart comparteix, a través de les creacions artístiques que es podran contemplar en aquesta exposició, textos filosòfics, músiques i versos poètics d’aquelles qüestions que li interessen profundament i que no sorgeixen de la mera inspiració. Amb aquesta obra, l’artista realitza una recerca estètica interior i traça nous llenguatges. De fet, els títols de les obres són un pretext en forma de regal per a l’espectador amb l’objectiu de convidar-lo a aturar-se i mirar més enllà de les dificultats del camí.

L’àmpliatrajectòria de l’artista Josep Ricart i Rial (Vic, 1946) ha estat bastament reconeguda, especialment, pel seu treball en la disciplina de l’escultura. La seva recerca artística, però, s’ha dut a terme, no només des d’una vessant d’experimentació amb diversos materials, sinó, alhora, des de diferents llenguatges. Aquesta exposició, precisament, posa l’accent en la seva obra gràfica: el dibuix com a motiu i com a tema.

La inauguració es realitzarà el dimarts vinent, 21 de juny, a 2/4 de 8 del vespre al Seminari Vic i comptarà amb la presència de l’artista, Josep Ricart, una representació de l’Ajuntament de Vic i Raimon Casals, gerent de l’edifici.


Más información:

http://www.twitter.com/seminarivic
http://www.facebook.com/seminarivic
http://www.instagram.com/seminarivic

 

Ho garantim

Una reserva segura
Les teves dades només s'utilitzen per gestionar i garantir l'allotjament.

Sense càrrecs de gestió
El pagament es fa directament a l'establiment (veure política de cancel·lació i no-show).

Millor preu garantit
No trobaràs la teva habitació més econòmica on-line.

Informació de contacte

TEL. 0034.93.886.15.55
FAX. 0034.938.891.909
Ronda Camprodon, 2
08500 Vic (Barcelona)
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Per enviar-nos un currículum feu-ho a:
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© 2013 Seminari de Vic. Tots els drets reservats.