Reserves Online

Dimecres, 03 Juliol 2019 07:33

Nits musicals al Pati de l'Ós del Seminari Vic Destacats

Núria Graham al Pati de l'Ós Núria Graham al Pati de l'Ós Seminari Vic

Més d’un miler de persones han pogut gaudir aquest passat cap de setmana de l’arrencada de la programació cultural del Pati de l’Ós del Seminari Vic amb un clar accent femení.

Així, el divendres, dia 28 de juny Juliane Heinemann junt amb 4 músics de renom, van oferir un tast del procés de creació de l’obra “L’últim camí de Walter Benjamin”, guanyadora del premi Puig-Porret 2018 i que va comptar amb prop de 200 persones. En aquest cas el Seminari Vic, sota una col·laboració amb el Mercat de Música Viva, va oferir la residència musical i al llarg de quatre dies els artistes van assajar intensament per poder fer un primer tast del projecte que inaugurarà oficialment el MMVV 2019. Destacar que el Seminari Vic treballarà amb la possibilitat d’oferir residències musicals, ja que l’edifici té els diferents serveis que ho fan possible: allotjament, restauració i espais per assajar.

El passat diumenge, la música va continuar essent la protagonista i més de 800 persones van gaudir de la veu vigatana de Núria Graham. L’artista, que ara es troba de gira amb una altra banda, va mostrar part del seu treball amb un solo de guitarra que va deixar hipnotitzat tot el públic assistent. 

Seguint en la programació cultural, aquest any el Seminari Vic compta de nou amb la complicitat i col·laboració del Centres Cívics de la ciutat i dins el marc de “Més Nits” del Festival Nits del Cinema Oriental s’hi inclou l’actuació Piscodèlic indian beat, de la formació musical Kyabate i que oferiran un espectacle musical amb sitar, baix, percussions i molta energia. Aquest tindrà lloc el dijous, dia 11 de juliol a 2/4 de 10 del vespre.

Finalment, el dilluns, dia 15 de juliol a partir de les 8 del vespre tindrà lloc la “Nit de Benvinguda al Festival Nits del Cinema Oriental” amb concert, exhibició de dracs xinesos, la participació de les Fures d’Ausa i sessió de cinema Chocolate. Una iniciativa organitzada i promoguda junt amb el Festival Nits de cinema oriental de Vic que es porta a terme al llarg d’aquesta mateixa setmana.

D’altra banda i durant tots els divendres i dissabtes de juliol i del primer cap de setmana d’agost en el mateix acollidor espai del Pati de l’Ós es podrà gaudir de sopars a la fresca.

De nou, el Seminari Vic torna a obrir les seves portes per acollir quatre actuacions culturals seguint  la voluntat, engegada l’any 2015 amb el concert de Guillem Roma a aquest mateix espai, d’apropar artistes de la comarca d’Osona i ciutadania en general a aquest emblemàtic edifici de la ciutat de Vic. Aprofitant l’encant natural del Pati de l’Ós, un espai interior de gespa rodejat per voltes d’amable arquitectura, un any més, es programen activitats culturals properes, intimistes i de “quilòmetre zero”; a excepció del concert de la Juliane Heinemann, però que enllaça directament una activitat cultural molt arrelada a la ciutat de Vic com és el MMVV.  

Destacar que sota l’objectiu i compromís del Seminari Vic d’obrir cada vegada més aquest edifici a la ciutat i territori, durant tots aquests dies es facilitarà l’accés a l’edifici, ja que l’aparcament serà gratuït dins el mateix recinte.  

El Seminari Vic és un edifici singular, de dimensions importants i amb una trajectòria històrica i formativa que ha resultat cabdal per a la ciutat de Vic. Aquest caràcter i personalitat que li són tan pròpies, s’han aconseguit mantenir al llarg dels anys, fins i tot avui, que l’edifici ha viscut una important reforma per adaptar-se als nous temps i necessitats. L’edifici, construït al llarg dels anys 40 i inaugurat l’any 1949, és avui seu d’escoles, instituts i altres centres de formació, així com entitats i empreses, a més de posar a disposició prop de 200 places d’allotjament en règim hoteler i de llarga estada i un important servei de restauració, que converteix el Seminari Vic en un espai únic a la ciutat. 

 

Ho garantim

Una reserva segura
Les teves dades només s'utilitzen per gestionar i garantir l'allotjament.

Sense càrrecs de gestió
El pagament es fa directament a l'establiment (veure política de cancel·lació i no-show).

Millor preu garantit
No trobaràs la teva habitació més econòmica on-line.

Informació de contacte

TEL. 0034.93.886.15.55
FAX. 0034.938.891.909
Ronda Camprodon, 2
08500 Vic (Barcelona)
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Per enviar-nos un currículum feu-ho a:
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© 2013 Seminari de Vic. Tots els drets reservats.