Imprimir aquesta pàgina
Dimarts, 16 Juliol 2019 11:52

Més de 1.500 persones han gaudit de la programació cultural del Pati de l’Ós d’aquest estiu Destacats

Actuació del grup Kyabate al Pati de l'Ós. Actuació del grup Kyabate al Pati de l'Ós. Seminari Vic

Més de 1.500 persones han pogut gaudir de les diferents activitats culturals que s’ha programat aquest estiu 2019 al Pati de l’Ós del Seminari Vic.

Ahir al vespre l’activitat “Benvinguda a les Nits del Cinema Oriental” va posar el punt i a part a una programació cultural de l’edifici que va comptar amb un concert del grup Zao; l’actuació de dansa del drac i els lleons de la Fundació Institut Confuci de Barcelona amb l’exhibició de llum i foc per part de les Fúries d’Ausa i la projecció del film Chocolate. Destacar que tota l’acció va comptar amb la presència singular de l’actriu tailandesa i Premi d’Honor del Festival Nits 2019, Jeeja Yanin. 

Altres cites musicals superades amb èxit

El dijous passat, dia 11 de juliol el mateix espai del Pati de l’Ós va ser l’escenari del grup musical Kyabate que a partir d’una música instrumental i amb el sitar, baix i percussió com a protagonistes van oferir al públic assistent un concert de molta vitalitat i energia. En aquest cas l’activitat va ser programada de forma conjunta amb els Centres Cívics de l’Ajuntament de Vic i sota la programació de MÉS NITS!

 

A finals de juny i fruit d’una col·laboració amb el Mercat de Música Viva de Vic es va programar el concert de Juliane Heinemann, un tast del procés de creació de l’obra “L’últim camí de Walter Benjamin”, guanyadora del premi Puig-Porret 2018 i que obrirà oficialment l’edició 2019 del MMVV a l’Atlàntida de Vic. I, el dia que va despertar més interès a nivell de públic va ser l’actuació de l’artista vigatana Núria Graham que va hipnotitzar amb la seva veu tot el públic assistent.

Totes les accions han estat molt ben rebudes per part del públic assistent i des del Seminari Vic es mostra la voluntat i compromís de seguir treballant en l’obertura de l’edifici a partir de l’activitat pròpia de la ciutat fent xarxa amb entitats del territori.