Imprimir aquesta pàgina
Dimarts, 23 Juliol 2019 12:42

10 anys, la Font Destacats

Imatge de l'exterior de l'escola Imatge de l'exterior de l'escola Joan Camp

Amb aquesta mostra el Seminari Vic vol posar de relleu les entitats que formen part del mateix edifici i en aquesta ocasió, coincidint amb els 10 anys de vida, proposem al visitant conèixer el centre educatiu Waldorf la Font, ubicat a la zona oest de l’edifici des de l’inici de curs de 2013. 

 

El projecte educatiu d’aquest centre té com a objectiu principal formar persones amb criteri propi i iniciativa. S’ofereix un aprenentatge sòlid a partir de l’experiència, que involucri tots els sentits en l’adquisició dels coneixements curriculars, tot fent que l’alumne trobi sentit en aprendre, cosa que li facilita així la integració dels conceptes. El centre treballa per despertar les capacitats creatives innates de l’infant i li dóna eines per tal que cada vegada tingui més seguretat, autoestima i confiança. 

Observació, experimentació, intuïció, imaginació, equilibri, respecte, pensament crític, perseverança, creativitat,  voluntat, agilitat mental, autodisciplina, responsabilitat, iniciativa, organització i socialització; paraules amb SIGNIFICAT i claus per entendre el projecte educatiu.