Imprimir aquesta pàgina
Dilluns, 24 Febrer 2020 13:51

Latinmode, equip guanyador del PES2020, 1er torneig comarcal de ProEvolution Soccer Destacats

PES 2020 PES 2020

Ahir a la tarda va tenir lloc a la sala d’actes Torras i Bages del Seminari Vic les semifinals i finals del 1er torneig comarcal de ProEvolution Soccer  i que després de 2 hores de joc i els partits de 10 minuts cadascun d’ells, l’equip vencedor va ser Latinmode.

El campionat ha constat de dues fases: una primera amb una lligueta classificatòria amb 12 equips de joves participants i que es va celebrar el dijous passat, dia 20 de febrer, a la seu del VicJove. Al llarg de quasi 3 hores es va jugar amb una gran expectació de les emocions del públic que deixaven entreveure certa rivalitat. La segona i darrera fase del torneig va tenir lloc ahir diumenge al Seminari Vic amb la presència dels 4 equips finalistes sota els noms: Amic Amazigh; Fc Amazing Team; Arrramachis i Latinmode. 

Aquesta iniciativa s’ha organitzat de forma conjunta entre el Seminari Vic i la regidoria de Joves de l’Ajuntament de Vic (VicJove) que tots dos coincideixen en valorar positivament l’experiència i amb voluntat de repetir-la en una pròxima edició