Reserves Online

Dijous, 26 Març 2020 16:56

El Seminari Vic reafirma el seu caràcter social Destacats

Davant la situació d’excepcionalitat que estem vivint, el Seminari Vic es reafirma dins el seu compromís social i ofereix el servei de menús LowCost per a totes aquelles persones més vulnerables de la ciutat i comarca col·laborant amb les administracions competents (Ajuntament de Vic i Consell Comarcal d’Osona). En aquest sentit, destacar que al llarg d’aquesta setmana s’ha servit 90 menús diaris adreçats a persones usuàries del Tupí i Càritas; que se sumen als 210 del LowCost setmanal que s’han vist incrementats des de la declaració de l’estat d’alarma. Finalment, el Seminari Vic, s’ha tirat enrere amb els menús “LowCost per a tothom”, prioritzant aquells col·lectius més vulnerables i sabent que hi ha altres establiments de la ciutat que donen resposta i lliuren a domicili. 

Menús LowCost del Seminari Vic

A nivell d’allotjament, ubicat a l’ala oest de l’edifici, la disposició de la trentena d’habitacions al Servei Català de la Salut de la Generalitat de Catalunya es manté vigent i en aquests moments s’està acabant d’ultimar els detalls per fer-la efectiva, tot i que no es pot definir encara la data exacte que arribaran els primers pacients. Els perfils de pacients seran persones que s’ha recomanat el seu confinament per ser contacte estret i que no disposi de domicili o aquest no recull les condicions bàsiques per garantir la seva seguretat i/o la dels convivents; o bé persones amb simptomatologia respiratòria lleu sense disponibilitat de seguiment al domicili. Destacar que aquest tema serà gestionat de forma directa per part del mateix departament de la Generalitat. I d’altra banda, com a novetat, a l’espai de la zona de l’alberg (ubicat a l’ala est del mateix edifici del Seminari Vic) acollirà estades temporals de persones vulnerables i gestionades directament per l’Ajuntament de Vic, i que seran efectives durant els pròxims dies.

Així doncs, l’edifici romandrà tancat de forma provisional però mantenint en actiu únicament aquestes tres accions de caràcter totalment social i amb l’objectiu de donar resposta a aquells col·lectius més vulnerables.

 

 

Ho garantim

Una reserva segura
Les teves dades només s'utilitzen per gestionar i garantir l'allotjament.

Sense càrrecs de gestió
El pagament es fa directament a l'establiment (veure política de cancel·lació i no-show).

Millor preu garantit
No trobaràs la teva habitació més econòmica on-line.

Informació de contacte

TEL. 0034.93.886.15.55
FAX. 0034.938.891.909
Ronda Camprodon, 2
08500 Vic (Barcelona)
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Per enviar-nos un currículum feu-ho a:
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© 2013 Seminari de Vic. Tots els drets reservats.