Reserves Online

Divendres, 29 Maig 2020 12:05

Obertura progressiva del Seminari Vic Destacats

El Seminari Vic amb una clara vinculació a l’activitat formativa, obre de nou les seves portes el pròxim dimarts, dia 2 de juny, coincidint que molts dels centres educatius ja fan una reobertura presencial per a tots aquells infants que ho necessiten. Així, l’escola la Font, elpetitmiquel i el CEES podran acollir part del seu alumnat, així com la trentena d’entitats que disposen d’un espai que ja començaran també a recuperar el seu dinamisme. En concret, l’horari d’obertura de l’edifici serà de 8 del matí a 9 del vespre de dilluns a divendres. D’aquesta manera, les seves aules quedaran obertes seguint les mesures de seguretat recomanades per les autoritats competents i vetllant en tot moment, per un edifici segur.

Seminari VicEl Seminari Vic, però, que compta amb altres serveis associats al camp educatiu com són l’allotjament i la restauració s’obriran de forma progressiva, tot i que amb la intenció de recuperar tota aquesta activitat durant el mes de setembre.

D’altra banda, la línia que ha quedat oberta al llarg d’aquesta situació generada pel COVID-19 del lliurament dels menús Low Cost per a persones vulnerables de Vic i Osona, s’allargarà, sense interrupció estival,  fins a final d’any. Amb aquesta acció, el Seminari Vic s’ha reafirmat amb el seu caràcter social donant resposta a aquesta necessitat alimentària junt amb les administracions competents (Ajuntament de Vic i Consell Comarcal d’Osona). Fins a data d’avui el menú Low Cost del Seminari Vic ha repartit un total de 6.626 menús des de l'inici d'aquesta situació excepcional provocada pel Coronavirus.

Així doncs, el Seminari Vic farà una obertura progressiva de l’edifici amb l’objectiu de garantir la màxima seguretat de les persones que hi accedeixin.

 

 

 

Ho garantim

Una reserva segura
Les teves dades només s'utilitzen per gestionar i garantir l'allotjament.

Sense càrrecs de gestió
El pagament es fa directament a l'establiment (veure política de cancel·lació i no-show).

Millor preu garantit
No trobaràs la teva habitació més econòmica on-line.

Informació de contacte

TEL. 0034.93.886.15.55
FAX. 0034.938.891.909
Ronda Camprodon, 2
08500 Vic (Barcelona)
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Per enviar-nos un currículum feu-ho a:
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© 2013 Seminari de Vic. Tots els drets reservats.