Dijous, 04 Març 2021 10:09

Nous cicles formatius al Seminari Vic

Nous cicles formatius al Seminari Vic

 

El Seminari Vic, que actualment ja acull diferents cicles formatius dins la família d’esports a través del CEES, oferirà a partir del pròxim curs 2021/22 nous graus enfocats en el camp de la “Dietètica” i la “Gestió en Allotjaments Turístics”. Els dos cicles són de grau superior i tenen una durada de dos anys. Els dos cicles s’han autoritzat ja oficialment per part de l’administració competent i s’ha decidit per aquests, ja que tenen una estreta relació amb dues de les àrees d’activitat del Seminari Vic (restauració i allotjament). 

En aquests moments el Seminari Vic ja ha obert tots els seus serveis al públic. Tal i com sempre s’ha apuntat i perquè l’edifici és un equipament formatiu, des del passat 14 de setembre l’edifici ha obert de nou les seves portes de dilluns a diumenge.

El Seminari Vic, com ja ha anat fent en els darrers anys, es reafirma com un pol d’atracció cultural i a partir d’aquest 2 de juliol i fins el pròxim 29 d’agost ha programat unes nits d’estiu amb música, cinema, dansa, poesia i teatre.

Divendres, 29 Maig 2020 12:05

Obertura progressiva del Seminari Vic

El Seminari Vic amb una clara vinculació a l’activitat formativa, obre de nou les seves portes el pròxim dimarts, dia 2 de juny, coincidint que molts dels centres educatius ja fan una reobertura presencial per a tots aquells infants que ho necessiten. Així, l’escola la Font, elpetitmiquel i el CEES podran acollir part del seu alumnat, així com la trentena d’entitats que disposen d’un espai que ja començaran també a recuperar el seu dinamisme. En concret, l’horari d’obertura de l’edifici serà de 8 del matí a 9 del vespre de dilluns a divendres. D’aquesta manera, les seves aules quedaran obertes seguint les mesures de seguretat recomanades per les autoritats competents i vetllant en tot moment, per un edifici segur.

Davant la situació d’excepcionalitat que estem vivint, el Seminari Vic es reafirma dins el seu compromís social i ofereix el servei de menús LowCost per a totes aquelles persones més vulnerables de la ciutat i comarca col·laborant amb les administracions competents (Ajuntament de Vic i Consell Comarcal d’Osona). En aquest sentit, destacar que al llarg d’aquesta setmana s’ha servit 90 menús diaris adreçats a persones usuàries del Tupí i Càritas; que se sumen als 210 del LowCost setmanal que s’han vist incrementats des de la declaració de l’estat d’alarma. Finalment, el Seminari Vic, s’ha tirat enrere amb els menús “LowCost per a tothom”, prioritzant aquells col·lectius més vulnerables i sabent que hi ha altres establiments de la ciutat que donen resposta i lliuren a domicili. 

Davant la petició de les administracions competents en matèria de salut, el Seminari Vic posa a disposició de la mateixa totes les habitacions de curta estada (32) amb la finalitat de poder ajudar el sistema sanitari davant la situació excepcional del Coronavirus, no obstant es desconeix la data que començarien arribar els primers pacients.

Portes Obertes AjornadaDavant la situació actual a causa del coronavirus, el Seminari Vic ha decidit ajornar les Portes Obertes programades per aquest diumenge, dia 15 de març, i més endavant informarem de la nova data programada per a fer aquesta acció.

 

 

 

 

El projecte Menú LowCost ha arribat l’any 2019 als 6.356 menús servits i manté la seva consolidació com un recurs dins la Xarxa Alimentària de la ciutat de Vic i comarca d’Osona. El servei té per objectiu oferir un menú diari a un preu per sota del cost del mercat a aquelles persones i famílies que viuen una situació de vulnerabilitat social, econòmica i, des de fa uns anys, també a persones amb mobilitat reduïda. Aquest any el servei s’ha vist incrementat amb 368 menús més que els lliurats durant tot l’any 2018.

Ahir a la tarda va tenir lloc a la sala d’actes Torras i Bages del Seminari Vic les semifinals i finals del 1er torneig comarcal de ProEvolution Soccer  i que després de 2 hores de joc i els partits de 10 minuts cadascun d’ells, l’equip vencedor va ser Latinmode.

Joan Pujol-Creus és un buscador d’imatges, un obturador d’aquelles instantànies que passen desapercebudes, un creador de moments fugissers i poètics, un fotògraf que reflexiona a través de la mirada. La seva és una mirada pròpia, que imbrica intuïció, estètica i ofici. 

Unes fotografies, amb més voluntat de suggerir que de descriure o de narrar i, en un segon pla, com si es tractés d’una escena cinematogràfica, els seus contundents blancs i negres.

La mostra és la primera de les cinc exposicions que es podran visitar al llarg d’aquest any 2020 al Seminari Vic fins al 26 d'abril.

Amb l’exposició “#NovesMirades1”, el Seminari Vic dona el tret de sortida a una programació cultural estable al llarg de l’any i amb la intenció d’explorar diferents disciplines artístiques com la música, teatre, dansa, literatura, poesia, fotografia, entre altres. 

NovesMirades1

 

Pàgina 1 de 6

Reserves Online

Ho garantim

Una reserva segura
Les teves dades només s'utilitzen per gestionar i garantir l'allotjament.

Sense càrrecs de gestió
El pagament es fa directament a l'establiment (veure política de cancel·lació i no-show).

Millor preu garantit
No trobaràs la teva habitació més econòmica on-line.

Informació de contacte

TEL. 0034.93.886.15.55
FAX. 0034.938.891.909
Ronda Camprodon, 2
08500 Vic (Barcelona)
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Per enviar-nos un currículum feu-ho a:
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© 2013 Seminari de Vic. Tots els drets reservats.